Emotionele intelligentie

Emotionele Intelligentie, intelligent omgaan met emoties, is een vaardigheid die je kan ontwikkelen. Ze speelt een cruciale rol in je eigen welzijn en in het welzijn van je relaties met anderen. In deze tweedaagse ontdek je hoe jij je impact kan vergroten door je open en kwetsbaar op te stellen.

We vertrekken vanuit de volgende standpunten: emotioneel intelligente mensen lopen niet per definitie met hun emoties te koop, en emotioneel intelligente mensen zijn moedig. Wie emotioneel intelligent is heeft de moed om zichzelf te laten zien ook als het spannend is, om vanuit kwetsbaarheid in verbinding te gaan en om ongemakkelijke ervaringen te omarmen in plaats van ze uit de weg te gaan.

Het programma is gericht op het verbeteren van je zelfrelatie en het vergroten van je empathisch vermogen zonder jezelf te verliezen in de ander. Je leert je eigen emoties (h)erkennen en regelen en er afstand van te nemen op momenten dat ze de overhand dreigen te nemen. Daarnaast leer je een empathische ruimte te creëren waarbinnen respect en contact met anderen mogelijk is. Voor iedereen die zijn of haar impact wil vergroten en relaties wil versterken.

‘We cannot selectively numb emotions. When we numb the painful emotions, we also numb the positive emotions’

Brené Brown

Praktisch

Tarief
Begeleiding

1200*, inclusief lunch
10% vroegboekkorting voor inschrijvingen van minstens twee maanden voor startdatum
* Prijs exclusief btw voor zakelijke klanten. Kleine en middelgrote ondernemingen genieten een korting van 30% via de kmo-portefeuille.

Data en locatie

Donderdag, 22 oktober 2020
Vrijdag, 23 oktober 2020

Locatie volgt z.s.m.

Schrijf je in voor dit programma

Quinx België

Leopoldstraat 40 bus 3
2550 Kontich
+32 495 51 78 99

Quinx Nederland

Valklaan 33
5272 RX Sint-Michielsgestel
+31 64 18 18 625