fbpx

La Terra Saggia Stilte Retraite

“ Heb de stilte lief boven alle dingen : zij zal je een vrucht aandragen die in woorden onmogelijk beschreven kan worden.”   Isaac van Nineveh

Stilte als basis voor goesting en zin in het leven.

Deze quote geeft mijn eigen ervaring met stilte weer : na een tijd in stilte te zijn, beleef ik de meest onbeschrijfelijke momenten van inzicht, vreugde, schoonheid, liefde en verbondenheid. Elke keer een onverwacht en prachtig cadeau.

Silent trees

Maar die momenten komen niet vanzelf : eenvoudig is het niet, de stilte omarmen. Ik kom ook elke keer mijn onrust tegen, in mn hoofd, in mijn lichaam. En momenten van verveling, van pijn, van verdriet en van eenzaamheid. Illusies, structuren, vanzelfsprekendheden vallen weg en ik heb geen houvast meer. Teruggeworpen op mezelf en de natuur om me heen.
En dan is het alsof de zon doorbreekt, water gaat stromen, de wereld gaat zingen…terwijl ik mee-zing. Kleuren zijn mooier, smaken en geuren intenser, sensaties voelen als een streling. En in mijn hart is plaats voor alles wat er is. Precies zo.

Voor wie ?

Deze retraite is voor iedereen toegankelijk, met en zonder ervaring.
Je wordt begeleid door Anja Hueber die de stilte ten diepste zelf heeft ervaren en beleefd.

Mountain view

Programma

Meditatie sessies worden afgewisseld met activiteiten in de natuur, lichaamswerk en ‘speelruimte’. Er is een goede afwisseling tussen ruimte voor jezelf en ruimte voor ‘samen’.

Dagelijkse lichte yoga oefeningen, zorgen ervoor voor dat je lichaam kan ontspannen. Door de gezamenlijke meditaties zul je tot rust komen en gevoed en geïnspireerd raken. De natuur, de ruimte en de heilzame voeding doen de rest.

Door rust in je hoofd en lichaam te brengen zul je een nieuwe helderheid vinden en zal je hart zich openen.
Je zult tools aangereikt krijgen om die stille ruimte, altijd aanwezig, hoe druk het ook is rondom je, altijd weer terug te vinden.

Locatie

Zin om de stilte in te gaan? Behoefte om de stilte te ontdekken? Op onze nieuwe plek in Italie organiseer ik weken van stilte. Terra Saggia biedt een oase aan rust en stilte, aan schitterende natuur.

Inschrijving

Gebruik ons inschrijvingsformulier bij praktische details om je plek te reserveren. Wil je meer info stuur dan een mail naar anja@quinx.org

“ Dit is een sanatorium voor de Ziel “

Anneke A. kunstenaar

Praktisch

Facilitator(s)
Tarief
Begeleiding

€ 1.075,- incl. programma, accommodatie en full board.
Voor bedrijven excl. btw

Accommodatie
La Terra Saggia In Le Marche, Italië
Data en locatie

25 september – 01 oktober 2022

Bagno di Pitino
62027 San Severino Marche

Schrijf je in voor dit programma

  Quinx België

  Leopoldstraat 40 bus 3
  2550 Kontich
  +32 495 51 78 99

  Quinx Nederland

  Valklaan 33
  5272 RX Sint-Michielsgestel
  +31 64 18 18 625