fbpx

La Terra Saggia Stilteweek

“ Heb de stilte lief boven alle dingen : zij zal je een vrucht aandragen die in woorden onmogelijk beschreven kan worden.” Isaac van Nineve

Stilte als basis voor goesting en zin in het leven.

Deze quote geeft mijn eigen ervaring met stilte weer : na een tijd in stilte te zijn, beleef ik de meest onbeschrijfelijke momenten van inzicht, vreugde, schoonheid, liefde en verbondenheid. Elke keer een onverwacht en prachtig cadeau.

Silent trees

Maar die momenten komen niet vanzelf : eenvoudig is het niet, de stilte omarmen.Ik kom ook elke keer mijn onrust tegen, in mn hoofd, in mijn lichaam.En momenten van verveling, van pijn, van verdriet en van eenzaamheid.Illusies, structuren, vanzelfsprekendheden vallen weg, en ik heb geen houvast meer. Teruggeworpen op mezelf en de natuur om me heen.
En dan is het alsof de zon doorbreekt, water gaat stromen, de wereld gaat zingen…terwijl ik mee-zing.Kleuren zijn mooier, smaken en geuren intenser, sensaties voelen als een streling.En in mijn hart is plaats voor alles wat er is. Precies zo.

Locatie

Zin om de stilte in te gaan? Behoefte om de stilte te ontdekken? Op onze nieuwe plek in Italie organiseer ik weken van stilte. Terra Saggia biedt een oase aan rust en stilte, aan schitterende natuur.

Mountain view

Programma

Meditatie sessies worden afgewisseld met activiteiten in de natuur, lichaamswerk en ‘speelruimte’.Er is een goede afwisseling tussen ruimte voor jezelf en ruimte voor ‘samen’.

Locatie

Zin om de stilte in te gaan? Behoefte om de stilte te ontdekken?
Op onze nieuwe plek in Italie organiseer ik weken van stilte. Terra Saggia biedt een oase aan rust en stilte, aan schitterende natuur.

Inschrijving

Zie hieronder ons inschrijvingsformulier bij praktische details.

Praktisch

Facilitator(s)
Tarief
Begeleiding

€ 1.250,- incl. programma, accommodatie en full board.

Accommodatie
La Terra Saggia In Le Marche, Italië
Data en locatie

17 okt – 23 okt 2021

Bagno di Pitino
62027 San Severino Marche

Schrijf je in voor dit programma

Quinx België

Leopoldstraat 40 bus 3
2550 Kontich
+32 495 51 78 99

Quinx Nederland

Valklaan 33
5272 RX Sint-Michielsgestel
+31 64 18 18 625