Mastering Class Leading by Being

De Mastering Class Leading by Being creëert een duurzame leeromgeving voor deelnemers aan het programma Leading by Being. Zo word je regelmatig herinnerd aan jouw groeitraject en blijf je trouw aan jouw nieuwe, authentieke leiderschapsstijl.

Tijdens het programma Leading by Being komt er veel in beweging, leer je jezelf goed kennen en word je uitgenodigd om jezelf en anderen te leiden of te inspireren. Maar aan het einde van het traject begint het eigenlijk pas. Om de echte verandering te kunnen maken voor jezelf en de maatschappij, is het belangrijk om je te omringen met een community die je helpt om daar stappen in te blijven zetten. Daarom hebben we de Mastering Class LBB opgericht, een veilige omgeving waar je geen rol moet vervullen of aan bepaalde verwachtingen moet voldoen. Er ontstaat een duurzaam leerveld in vertrouwen, waar jullie elkaars groei en evolutie ondersteunen. Jullie zijn als het ware elkaars grootste fans maar ook de scherpste critici.

Het doel van de Mastering Class is tweevoudig:

  1. ‘Best practices’ aanleren en uitwisselen over alle denkbare kwesties.
  2. Een leergemeenschap creëren die ondersteuning en uitdaging biedt op alle niveaus, onder professionele begeleiding.

Tijdens de Mastering Class bespreken we concrete cases en stel je gerichte vragen zodat we verder kunnen werken op bestaande ervaringen. Het bedrijf waar je werkt, kan ook oplossingen aangereikt krijgen voor belangrijke kwesties en projecten. De Mastering Class LBB is bedoeld voor deelnemers aan het Leading by Being-traject die hun groei- en leiderschapspotentieel willen blijven uitbouwen en een beter inzicht willen krijgen in persoonlijke en professionele thema’s. 

De Mastering Class is gespreid over twee dagen en gaat door op het domein van Koningsteen. Wie er graag wil blijven overnachten, kan een kamer boeken via info@koningsteen.be.

'Nog eens bedankt voor de fijne begeleiding de afgelopen dagen. Het veilige oefenterrein dat gecreëerd wordt in de LBB masterclass is voor mij heel waardevol om te oefenen...’

L. Lammens, Janssen Pharmaceutica

Praktisch

Tarief
Begeleiding

€ 700, inclusief koffie of thee en lunch op dag 2
Prijs exclusief btw. Kleine en middelgrote ondernemingen genieten een korting van 30% via de kmo-portefeuille.

Data en locatie

Donderdag, 12 november 2020, vanaf 14 uur

Vrijdag, 13 november 2020, tot 17 uur

Koningsteen
Oxdonkstraat 168
1880 Kapelle-op-den-Bos
België

Schrijf je in voor dit programma

Quinx België

Leopoldstraat 40 bus 3
2550 Kontich
+32 495 51 78 99

Quinx Nederland

Valklaan 33
5272 RX Sint-Michielsgestel
+31 64 18 18 625