fbpx

Organisation Of The Future

Wie voluit wil kunnen leven en werken, heeft een gevoel van veiligheid nodig. Op alle vlakken. In je gezin, op je werkplek, in de wereld om je heen. Soms krijgt dat gevoel een deuk. En zijn moed, veerkracht en leiderschap meer dan ooit nodig.

Stay Steady : Op 25 mei 2022.
Schrijf in tot 18 mei. 

Wat is veiligheid voor jou? En wat heb je nodig om in woelige tijden vol levenslust en vertrouwen de juiste keuzes te maken voor jezelf, je team of organisatie?
Samen gaan we in op deze vragen en zoeken we naar wat ons verbindt, inspireert en zuurstof geeft . Om na een wonderlijke belevingsdag weer boven te komen met waardevolle inspiratie en frisse inzichten waarmee je concreet aan de slag kan.

Schrijf je hier in.

Voor € 390 (exclusief btw) krijg je:

• Écht contact in een inspirerend netwerk van bezielde ondernemende mensen.
• Inspirerende getuigenissen.
• Ervaren coaches die faciliteren en nieuwe inzichten helpen verwoorden.
• Workshops en belevingsoefeningen die je raken.
• Een warme, veilige setting waarin je gewoon jezelf bent.
• Doorlopend koffie en versnaperingen, een smakelijke lunch en een uitgebreide receptie.
• Een eigen OOTF-boekje dat je doorheen de dag leidt.

Organisation Of The Future is een leerplatform voor bedrijfsleiders, managers en verantwoordelijken, voor mensen die in en met hun organisatie verandering in beweging kunnen brengen. We delen persoonlijke en professionele inzichten en creëren zo nieuwe, duurzame organisatieculturen die samen vormgeven aan de economie van morgen.

Organisation Of The Future is gedeeld initiatief van Wouter Torfs, Choco en Quinx.  We gaan de dialoog aan met gelijkgezinden.  Het thema van 25 mei is: Stay Steady. Voor meer info klik hier.

'I have known James Bampfield for 25 years. James is one of the teachers who has helped me and my organisations to learn and grow - in (self)consciousness, in relationship-building, in group dynamics, in accepting and working with emotions. James uses different creative and sometimes playful ways to build trust and explore.'

Frans Colruyt

Praktisch

Tarief
Begeleiding

Om in te schrijven klik hier.

Data en locatie

Hoe stappen we uit het win-lose game
22 maart 16 – 17u30

Quinx België

Leopoldstraat 40 bus 3
2550 Kontich
+32 495 51 78 99

Quinx Nederland

Valklaan 33
5272 RX Sint-Michielsgestel
+31 64 18 18 625