fbpx

Organisation Of The Future

Hoe ga je om met momenten waarop je lijkt te verdrinken? Wat is de boodschap als je persoonlijk kopje onder lijkt te gaan? Wat doe je als je team of organisatie op het tandvlees zit? En wat betekent een depressie voor de samenleving? Tijdens de vierde editie van Organisation Of The Future ontdekken we samen hoe een crisis geen doodlopend straatje is, maar een poort naar nieuwe mogelijkheden.

De wereld is in verandering. Wie mee wil veranderen en groeien, zet steeds meer in op samenwerken en kennis delen. Organisation Of The Future is een leerplatform voor bedrijfsleiders, managers en verantwoordelijken, voor mensen die in en met hun organisatie verandering in beweging kunnen brengen. We delen persoonlijke en professionele inzichten en creëren zo nieuwe, duurzame organisatieculturen die samen vormgeven aan de economie van morgen.

Organisation Of The Future is gedeeld initiatief van Wouter Torfs, Choco en Quinx. Elk jaar gaan we de dialoog aan met gelijkgezinden tijdens een ervaringsdag met inspiratiesessies en getuigenissen. Het thema van dit jaar: Explore de kracht van de crisis – Stap mee door de poort naar nieuwe mogelijkheden. Vertrek mee op een boeiende reis vol inspiratie, verwondering en écht contact – voor nieuwe zuurstof en extra veerkracht. 

In verband met Corona dit jaar geen event, maar een reeks inspirerende webinars. Voor meer info klik hier.

'I have known James Bampfield for 25 years. James is one of the teachers who has helped me and my organisations to learn and grow - in (self)consciousness, in relationship-building, in group dynamics, in accepting and working with emotions. James uses different creative and sometimes playful ways to build trust and explore.'

Frans Colruyt

Praktisch

Data en locatie

Nieuwe datum voor de volgende inspiratiedag volgt spoedig.

WATT17
Koeltorenlaan 9
3550 Heusden-Zolder
België

Quinx België

Leopoldstraat 40 bus 3
2550 Kontich
+32 495 51 78 99

Quinx Nederland

Valklaan 33
5272 RX Sint-Michielsgestel
+31 64 18 18 625