fbpx

Persoonlijk leiderschap

De eerste relatie in je leven is die met jezelf. In het programma Persoonlijk leiderschap word jij je bewust van je energie, je innerlijke kracht en de gedachten die je belemmeren om de beste versie van jezelf te zijn. Je leert leiding nemen over je eigen leven en word zo niet alleen een beter mens, maar ook een betere, authentiekere leider.

In de huidige samenleving is leidinggeven niet meer uitsluitend weggelegd voor managers en werkgevers. Iedereen geeft leiding: aan zichzelf en aan anderen, door bepaalde keuzes te maken of het voorbeeld te geven. Hoe meer organisatiestructuren afvlakken, hoe groter de vraag naar mensen die op een open, authentieke manier zichzelf (en zo ook anderen) kunnen sturen. Tijdens drie workshops van telkens twee dagen ontdek jij hoe jij jouw innerlijke kompas kan volgen om bewuster en proactiever in het leven te staan.

De eerste tweedaagse draait om zelfkennis en je zelfrelatie als spiegel voor je leven. Je brengt je lichaam en geest in evenwicht en maakt een duidelijk onderscheid tussen gevoel en rede. Je krijgt ruimte voor zelfzorg en bevrijding. Daarna keer je terug naar huis met een persoonlijk actieplan, want persoonlijk leiderschap begint bij jezelf.

Tijdens de tweede tweedaagse kijk je voorbij je masker. Je pakt beknellende patronen aan en ontwikkelt ondersteunende overtuigingen. Je herkent je gevoelens en behoeften en neemt er verantwoordelijkheid voor. Zodra je hebt afgestemd met je omgeving, formuleer je duidelijke stappen om een gedachte, gewoonte of patroon te doorbreken.

In de derde tweedaagse reiken we je concrete handvaten aan om je unieke zelf volledig in te zetten. Je leert meer van jezelf te laten zien, leert je kwetsbaar en tegelijk moedig op te stellen voor kwalitatievere contacten en oordeelt zelf hoe jouw persoonlijk leiderschap er in de wereld uitziet. We sluiten het programma af met een individueel actieplan om jezelf vanuit rust, authenticiteit en helderheid te sturen.

Voor meer informatie download onze pdf

Persoonlijk leiderschap vertrekt vanuit jou, je drijfveren en jouw volle potentieel als individu. Je hoofd en lichaam luisteren naar elkaar en geven je een duidelijke richting in je leven. Door moed en mildheid te gebruiken, krijg je grip op de situaties die je aantrekt. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zich niet wil laten leiden door situaties of omstandigheden, maar trouw wil zijn aan zichzelf.

‘Het is heel bijzonder hoe ik na enkele dagen reeds veel meer inzicht heb in mezelf en daardoor ook met mildheid naar mezelf en anderen kijk. Dit door een leuke combinatie van lichaamswerk, het toepassen van handouts in kleine groepjes en een professionele begeleiding. Ik voel me krachtiger en meer in staat om te voelen wat juist is en dit op een verbindende manier aan te geven.'

Joke van der Zypen

Praktisch

Tarief
Begeleiding

€ 2310, inclusief lunch en diner
Prijs exclusief btw.

* Kleine en middelgrote ondernemingen genieten een korting van 30% via de kmo-portefeuille.

Accommodatie
Heerlijckyt van Elsmeren
Weg op Halen 2
3450 Geetbets
Data en locatie

Opbouw
3 x 2-daagse module 2021 met Micky Masset & Yannick Lierman
Module 1 : 06 – 07 september 2021
Module 2 : 04 -05 oktober 2021
Module 3 : 29 – 30 november 2021

Data winter/ lente 2022
Met Micky Masset & Celeste Neelen
Module 1 : 27 – 28 januari 2022
Module 2 : 24 -25 februari 2022
Module 3 : 24 – 25 maart 2022

Quinx België

Leopoldstraat 40 bus 3
2550 Kontich
+32 495 51 78 99

Quinx Nederland

Valklaan 33
5272 RX Sint-Michielsgestel
+31 64 18 18 625