fbpx

Persoonlijk leiderschap

De eerste relatie in je leven is die met jezelf. In het programma Persoonlijk leiderschap word jij je bewust van je energie, je innerlijke kracht en de gedachten die je belemmeren om de beste versie van jezelf te zijn. Je leert leiding nemen over je eigen leven en word zo niet alleen een beter mens, maar ook een betere, authentiekere leider.

In de huidige samenleving is leidinggeven niet meer uitsluitend weggelegd voor managers en werkgevers. Iedereen geeft leiding: aan zichzelf en aan anderen, door bepaalde keuzes te maken of het voorbeeld te geven. Hoe meer organisatiestructuren afvlakken, hoe groter de vraag naar mensen die op een open, authentieke manier zichzelf (en zo ook anderen) kunnen sturen. Tijdens drie workshops van telkens twee dagen ontdek jij hoe jij jouw innerlijke kompas kan volgen om bewuster en proactiever in het leven te staan.

Persoonlijk Leiderschap

De eerste tweedaagse draait om zelfkennis en je zelfrelatie als spiegel voor je leven. Je brengt je lichaam en geest in evenwicht en maakt een duidelijk onderscheid tussen gevoel en rede. Je krijgt ruimte voor zelfzorg en bevrijding. Daarna keer je terug naar huis met een persoonlijk actieplan, want persoonlijk leiderschap begint bij jezelf.

Tijdens de tweede tweedaagse kijk je voorbij je masker. Je pakt beknellende patronen aan en ontwikkelt ondersteunende overtuigingen. Je herkent je gevoelens en behoeften en neemt er verantwoordelijkheid voor. Zodra je hebt afgestemd met je omgeving, formuleer je duidelijke stappen om een gedachte, gewoonte of patroon te doorbreken.

In de derde tweedaagse reiken we je concrete handvaten aan om je unieke zelf volledig in te zetten. Je leert meer van jezelf te laten zien, leert je kwetsbaar en tegelijk moedig op te stellen voor kwalitatievere contacten en oordeelt zelf hoe jouw persoonlijk leiderschap er in de wereld uitziet. We sluiten het programma af met een individueel actieplan om jezelf vanuit rust, authenticiteit en helderheid te sturen.

Voor meer informatie download onze pdf

Persoonlijk leiderschap vertrekt vanuit jou, je drijfveren en jouw volle potentieel als individu. Je hoofd en lichaam luisteren naar elkaar en geven je een duidelijke richting in je leven. Door moed en mildheid te gebruiken, krijg je grip op de situaties die je aantrekt. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zich niet wil laten leiden door situaties of omstandigheden, maar trouw wil zijn aan zichzelf.

‘Als je het contact met jezelf en met anderen wilt versterken is de opleiding Persoonlijk Leiderschap dé manier. Het verrijkende en gevarieerde programma biedt je inzichten die je blik ongelooflijk verruimen. De sterke begeleiding geeft je de houvast en het vertrouwen dat je in dit proces nodig hebt. Dat bepaalde thema’s sterk spelen en speelden in mijn leven, wist ik al grotendeels, maar ik heb ook een opening naar een ander pad kunnen ontdekken en dat is nieuw.'

Colette C.

Praktisch

Tarief
Begeleiding

€ 2.550,-  inclusief accommodatie, alle maaltijden, koffie, snacks etc., excl.  btw.

* Kleine en middelgrote ondernemingen genieten een korting van 30% via de kmo-portefeuille.

Accommodatie
Domein Martinus
Sniederspad 133
Zoersel
Data en locatie

Opbouw
3 x 2-daagse modules
telkens dag 1 van 09.30u tot 21.00u/ dag 2 van 09.00u  tot 17.00u

Data winter/ lente 2022
Met Micky Masset & Celeste Neelen
Module 1 : 27 – 28 januari 2022
Module 2 : 24 -25 februari 2022
Module 3 : 24 – 25 maart 2022
Locatie : Domein Martinus, Zoersel, B

Data herfst 2022

Met Micky Masset & Yannick Lierman
Module 1 : 12 – 13 september 2022
Module 2 : 10 -11 oktober 2022
Module 3 : 14 – 15 noveber 2022
Locatie : Orshof, Neerglabbeek, B

Quinx België

Leopoldstraat 40 bus 3
2550 Kontich
+32 495 51 78 99

Quinx Nederland

Valklaan 33
5272 RX Sint-Michielsgestel
+31 64 18 18 625