fbpx

Time-out

‘Als je blijft doen wat je altijd deed, dan zal je krijgen wat je altijd kreeg.’ Als ondernemer sta je onder grote druk: de drive en verantwoordelijkheid, het permanent bereikbaar zijn, de snelheid van elke dag … Er zijn zoveel kleine en grote dingen die in de weg komen te staan van je voornemen om eens vanop afstand naar jezelf en je organisatie te kijken. Dat is precies wat je van deze zesdaagse retraite kan verwachten: ruimte voor creatieve ideeën, om een duurzame visie te ontwikkelen of om gewoon eens helemaal tot rust te komen.

Gun jij jezelf nog de tijd om dat te doen waar jij energie van krijgt? Om opnieuw te ervaren waarom jij in de eerste plaats ondernemer bent geworden? De time-outweek in Griekenland geeft jou de kans om jezelf op te laden met nieuwe inspiratie en energie. We creëren een omgeving waarin jij kan ontspannen, verdiepen en vertragen. Zo kom je in contact met jouw creatieve bron en herinner jij je waar het je daadwerkelijk om gaat. Je stapt uit het operationele, staat stil bij wat is en opent je blik om ideeën van een andere orde te laten binnenkomen. Wij bieden het volledige kader, het enige wat jij moet doen is ja zeggen en je agenda één week vrijmaken.

Begeleiding

Een paar weken voor de retraite houden we een persoonlijk intakegesprek, waarbij we peilen naar jouw persoonlijke vragen en struikelblokken. Tijdens de reis reiken we je concrete handvaten aan om rond die thema’s te werken in overleg met de andere ondernemers. Werken in groep wordt afgewisseld met ruimte om te reflecteren, alleen en in verbinding met de natuur. Twee maanden na de retraite komen we opnieuw samen met de groep om je inzichten te verankeren.

Verbinding

De time-out geeft je de kans om te leren van andere ondernemers en hun twijfels, ervaringen en doorbraken. Je bekijkt jouw thema vanuit verschillende perspectieven en krijgt inzichten in de meest uiteenlopende vormen. De inspirerende omgeving laat je toe om je uit-knop te vinden en in een energieke sfeer je hart, lichaam en geest te resetten.

Deze retraite is gericht naar ondernemers, zelfstandigen en andere leidinggevenden die behoefte hebben aan een pauze, aan persoonlijke reflectie en aan individueel advies in plaats van groepstraining. Voor mannen en vrouwen die ruimte willen maken om hun bron van creativiteit aan te boren.

‘Ga hiermee door, want dit is echt zo goed en mooi dat het iedereen gegund is. Ik heb nieuwe energie opgedaan, inzichten gekregen en de liefde voor mijn organisatie herontdekt’

Lode

Praktisch

Tarief
Begeleiding

Begeleiding € 1450*
Accomodatie € 650, inclusief alle maaltijden, drank en snacks, exclusief vlucht

* Prijs exclusief btw voor zakelijke klanten. Kleine en middelgrote ondernemingen genieten een korting van 30% via de kmo-portefeuille.

Accommodatie
Volgt zsm
Data en locatie

18 september – 24 september 2021

Schrijf je in voor dit programma

Quinx België

Leopoldstraat 40 bus 3
2550 Kontich
+32 495 51 78 99

Quinx Nederland

Valklaan 33
5272 RX Sint-Michielsgestel
+31 64 18 18 625