Vrouw en impact


Uit ervaring weten we dat vrouwen een andere aanpak nodig hebben om volledig tot bloei te komen en te stralen in wie ze zijn – fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. In deze tweedaagse ontdek je wat je in de weg staat om jezelf te laten horen en zien als leider, collega, partner, mens. Met praktische oefeningen en opdrachten in bewustzijn leer jij jouw eigenheid kennen en ze krachtig in te zetten.

De vrouwelijke ontwikkeling wordt gekenmerkt door ruimte: ruimte om te zijn, ruimte voor organische groei, ruimte om te ontspannen en te genieten, om te vertragen en verstillen, voor intuïtie en innerlijk weten, voor verbinding en zachtheid, voor vertrouwen en oprechtheid en voor onverbiddelijkheid en kracht waar grenzen overschreden worden. Het is belangrijk dat jij je als vrouw die ruimte gunt, zodat je jezelf kan ontplooien tot een uniek en krachtig individu.

Op dag 1 van Vrouw en impact onderzoek jij je kwaliteiten, je innerlijke overtuigingen en de processen die je helpen of blokkeren om jezelf te laten zien. We geven je ruimte en handvaten om te verstillen, voor intuïtie en verbinding, voor vertrouwen en innerlijke kracht. 

Op dag 2 verken jij hoe jij jezelf op een authentieke en impactvolle manier kan uitdrukken, trouw aan wie je bent. Elke deelnemer krijgt persoonlijke feedback. Je gaat naar huis met een duidelijk beeld van hoe jij je verworven inzichten kan toepassen in je (werk)leven. 

Het programma is specifiek gericht naar vrouwen die maatschappelijk of professioneel beter uit de verf willen komen en hun impact willen vergroten.

‘De training helpt om sterker in je schoenen te staan en je zelfzeker te voelen in je job. Ik ben geïnspireerd: hoe door ‘trager’ te gaan waardevolle inzichten kunnen bovenkomen die geen ruimte krijgen als je altijd maar gewoon veel werk verzet’

Verena G, Belfius

Praktisch

Tarief
Begeleiding

1320*, inclusief lunch en diner, exclusief overnachting
10% vroegboekkorting voor inschrijvingen van minstens twee maanden voor startdatum
* Prijs exclusief btw voor zakelijke klanten. Kleine en middelgrote ondernemingen genieten een korting van 30% via de kmo-portefeuille.

Data en locatie

Donderdag, 19 november 2020
Vrijdag, 20 november 2020

Domein Martinus
Sniederspad 133
2980 Halle-Zoersel
België

Schrijf je in voor dit programma

Quinx België

Leopoldstraat 40 bus 3
2550 Kontich
+32 495 51 78 99

Quinx Nederland

Valklaan 33
5272 RX Sint-Michielsgestel
+31 64 18 18 625