fbpx

Vrouw en impact


Uit ervaring weten we dat vrouwen een andere aanpak nodig hebben om volledig tot bloei te komen en te stralen in wie ze zijn – fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. In deze tweedaagse ontdek je wat je in de weg staat om jezelf te laten horen en zien als leider, collega, partner, mens. Met praktische oefeningen en opdrachten in bewustzijn leer jij jouw eigenheid kennen en ze krachtig in te zetten.

De vrouwelijke ontwikkeling wordt gekenmerkt door ruimte: ruimte om te zijn, ruimte voor organische groei, ruimte om te ontspannen en te genieten, om te vertragen en verstillen, voor intuïtie en innerlijk weten, voor verbinding en zachtheid, voor vertrouwen en oprechtheid en voor onverbiddelijkheid en kracht waar grenzen overschreden worden. Het is belangrijk dat jij je als vrouw die ruimte gunt, zodat je jezelf kan ontplooien tot een uniek en krachtig individu.

Op dag 1 van Vrouw en impact onderzoek jij je kwaliteiten, je innerlijke overtuigingen en de processen die je helpen of blokkeren om jezelf te laten zien. We geven je ruimte en handvaten om te verstillen, voor intuïtie en verbinding, voor vertrouwen en innerlijke kracht. 

Op dag 2 verken jij hoe jij jezelf op een authentieke en impactvolle manier kan uitdrukken, trouw aan wie je bent. Elke deelnemer krijgt persoonlijke feedback. Je gaat naar huis met een duidelijk beeld van hoe jij je verworven inzichten kan toepassen in je (werk)leven. 

Het programma is specifiek gericht naar vrouwen die maatschappelijk of professioneel beter uit de verf willen komen en hun impact willen vergroten.

Mail Anja Hueber of Celeste Neelen voor meer info.

‘Vanuit diep in mijn hart, wil ik jullie 2 persoonlijk bedanken voor deze twee geweldige en intensieve dagen. Ik voel me krachtiger dan ervoor en meer bewust van impact die ik kan hebben.’

Sophie Libouton

Praktisch

Tarief
Begeleiding

€ 1320,-*
10% vroegboekkorting voor inschrijvingen van minstens twee maanden voor startdatum
* Prijs exclusief btw voor zakelijke klanten. Kleine en middelgrote ondernemingen genieten een korting van 30% via de kmo-portefeuille.

Inhoudelijke info: anja@quinx.org of celeste@quinx.org
Praktische info en inschrijven via HRDA-Academy: klik hier.

Data en locatie

Programma is residentieel
Najaar 2021
do, 09 dec – vr, 10 dec 2021 = Nog 1 plaats beschikbaar
Locatie : Domein Martinus, Zoersel

Voorjaar 2022
21 februari 09.00u – 19.30u
22 februari 09.00u – 17.00u
Locatie : Heerlijckyt van Elsmeren

Najaar 2022
15 december 09.00u – 19.30u
16 december 09.00u – 17.00u
Locatie : Orshof, Neerglabbeek

Quinx België

Leopoldstraat 40 bus 3
2550 Kontich
+32 495 51 78 99

Quinx Nederland

Valklaan 33
5272 RX Sint-Michielsgestel
+31 64 18 18 625