Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is geen luxe meer. De wereld verandert in een sneller tempo dan wij. Onze opleidingen, individuele trajecten en inspirerende reizen helpen jou om stil te staan in het moment met aandacht voor jouw fysieke, emotionele en mentale wereld. Zo vind jij het contact terug met jezelf en kan jij je eigen levenspad uitstippelen – bewust, vrij, authentiek en vol vertrouwen.

Programma's

...
Data op aanvraag
Greenday

Greenday is een programma dat je helpt om stil te staan en te verdiepen, zodat je jezelf weer vindt. Het is simpel, maar het vraagt wel moed om er já tegen te zeggen.

...
Meer veerkracht

Zet tegenslag om in energie. Leer omgaan met verandering, drukte en emoties, zodat je tegelijk flexibel kan zijn en stevig in werk en leven kan staan.

...
19 november - 20 november
Vrouw en impact

Leer in een tweedaagse je eigen kracht kennen en uitdrukken. Voor vrouwen die meer impact willen hebben en daarbij trouw willen blijven aan zichzelf.

...
22 januari - 24 januari
Waking up

Een nieuw programma over meditatie. Leer voorbij de grenzen van je ego kijken en ontdek wat jou beweegt tijdens een diep spiritueel onderzoek.

...
Grip! Je emotionele wereld in balans.

Emotionele intelligentie verhoogt de kwaliteit van je relaties. Leer te verbinden vanuit je kwetsbaarheid, moed en emoties om je relaties te versterken.

...
zaterdag, 21 november
Eerst zijn dan dans

Wanneer een workshop een feest wordt. Voor nieuwe inzichten, energie, plezier en ontlading in een warme community van gelijkgestemden.

...
06 februari - 07 februari
Eerst zijn dan doen

Wil jij voller in het leven staan? In deze workshop kom je weer in contact met wie je bent en waar je energie van krijgt door reflectie, meditatie en beweging.

Retraites

...
Time-out

Snak jij als ondernemer naar de ruimte om een duurzame visie te ontwikkelen? Stap uit je dagelijkse routine tijdens deze verdiepende retraite met professionals.

...
19 maart - 26 maart
Body & soul

Yoga in de woestijn met ruimte voor reflectie, verdieping en avontuur. Laat je meevoeren naar een adembenemend decor om er stil te staan bij jezelf en je leven.

...
Reis naar je bron

Laat alle ballast achter je tijdens een avontuurlijke groepsreis in de Sinaï-woestijn. Voor actieve meditatie, bijzondere activiteiten, inzicht en stilte.

Coaching

...
op afspraak
Individuele coaching

Wanneer je nood hebt aan de veiligheid van een een-op-eengesprek. Kan uitgebreid worden naar adem-, trauma- en familiecoaching.

Wil jij meer weten over onze programma’s?
Of heb je een persoonlijk verzoek?

Contacteer ons →

Quinx België

Leopoldstraat 40 bus 3
2550 Kontich
+32 495 51 78 99

Quinx Nederland

Valklaan 33
5272 RX Sint-Michielsgestel
+31 64 18 18 625